Τα σενάρια στον όμιλο του Εξάστερου

"Όπερα ο Διαμαντίδης" και το "μονάκι" με τον Αλβέρτη!

Δείτε τα σενάρια στον όμιλο του Εξάστερου λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη την Πέμπτη επί της Αναντολού Εφές στην Πόλη και περιμένει την Παρασκευή ένα «δώρο» να δει αν θα είναι δεύτερος. 

[ads2]

Γνωστή η τετράδα, εκκρεμεί η δεύτερη-τρίτη θέση 

H Φενέρμπαχτσε είναι εδώ και δύο εβδομάδες πρώτη, η Αναντολού Εφές μετά την ήττα της από την ομάδα του Ομπράντοβιτς την περασμένη εβδομάδα είναι και μαθηματικά εκτός, όπως έχει συμβεί εδώ και καιρό με Νταρουσάφακα, Μάλαγα και Τσεντεβίτα.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι οριστικά τέταρτος και θα παίξει στα playoffs με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αν νικήσει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό) ή Λαμποράλ Κούτσα (αν η ΤΣΣΚΑ χάσει και η ομάδα του Μπουρούση νικήσει στο Μπάμπεργκ). Ο Παναθηναϊκός είναι τουλάχιστον τρίτος, ενώ αν νικήσει την Εφές στην Πόλη και η Λοκομοτίβ Κουμπάν χάσει από την Νταρουσάφακα στην Τουρκία παίρνει τη δεύτερη θέση και πλεονέκτημα έδρας. Η «Λόκο» θα είναι δεύτερη αν νικήσει στην Πόλη ή αν χάσει ο Παναθηναϊκός από την Εφές. 

Βαθμολογία 
Φενέρμπαχτσε 11-2 
Λοκομοτίβ Κουμπάν 9-4 
Παναθηναϊκός 9-4 
Ερυθρός Αστέρας 7-6 
Αναντολού Εφές 6-7 
Νταρουσάφακα 4-9 
Τσεντεβίτα 3-10 
Ουνικάχα Μάλαγα 3-10 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News