Τα σχέδια του Κάτας για την επόμενη σεζόν

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Άρη

Την ευχή του ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στα πλέι οφ της επόμενης χρονιάς της Ευρωλίγκα έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Όντεντ Κάτας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα, πηγαίναμε προς τη μπάλα και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου».

Για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τις φήμες ότι θα υπάρξει νέα Ευρωλίκα: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για το πως νιώθει που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι στα πλέι οφ: «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News