Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Εξάστερος

Τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Εξάστερος

Τέσσερις νίκες στις ισάριθμες συναντήσεις τους στην Stoiximan.gr Basket League έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods απέναντι στο Κόροιβο, που αναμετρώνται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Παρακάτω είναι τα ρεκόρ που μπορεί να σπάσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Κορόιβο.

[ads2]

* Ο Γιώργος Βόβορας θα γίνει ο 13ος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods στην Stoiximan.gr Basket League μετά από τους (αλφαβητικά): Αλβέρτη, Γκέκο, Κιουμουρτζόγλου, Κυρίτση, Μάλκοβιτς, Μανωλόπουλο, Ομπράντοβιτς, Παβλίσεβιτς, Πεδουλάκη, Πολίτη, Σούμποτιτς και Τζόρτζεβιτς.

* Ο Αντώνης Φώτσης αν πάρει τρία ακόμα ριμπάουντ θα ξεπεράσει τον Μιχάλη Κακιούζη και θα ανέβει στη 17η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερς. Μπροστά του θα έχει τον Νέστωρα Κόμματο που έχει επτά περισσότερα. Ακόμα, αν ευστοχήσει σε δύο ακόμα τρίποντα τότε θα συμπληρώσει τα 300 στην καριέρα του στην Stoiximan.gr Basket League.

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης χρειάζεται ακόμα δύο εύστοχες ελεύθερες βολές για να συμπληρώσει τις 100 στο πρωτάθλημα.

* Επτά εύστοχα δίποντα από τα 200 απέχει ο Πατ Καλάθης.

* Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλει ακόμα ένα αμυντικό ριμπάουντ για τα 100.

* Δύο ακόμα κλεψίματα χρειάζεται ο Τζέιμς Γκιστ για να συμπληρώσει τα 100.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News