Τα «push, push» του Βόβορα στους παίκτες - Αυτό ζητάει σε αγώνες και προπονήσεις!

Τα «push, push» του Βόβορα στους παίκτες - Αυτό ζητάει σε αγώνες και προπονήσεις!

Ο Γιώργος Βόβορας έχει σηκώσει μανίκια και προσπαθεί να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό όσο πιο έτοιμο γίνεται στα play offs.

Μετά από μια καταστροφική σεζόν για την ομάδα στην οποία απέτυχε στην Ευρωλίγκα και έχασε και το Κύπελλο από τον αιώνιο αντίπαλο του, ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε τους Πράσινους με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια για να φτάσει εκεί το Τριφύλλι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ήδη από τα πρώτα παιχνίδια βλέπουμε μια αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει ο προπονητής στους παίκτες του. Ο Βόβορας έχει ρίξει όλο το βάρος στην άμυνα και στο τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες του.

Ο έρχομος του Πέιτον Σίβα θα κάνει τον Παναθηναϊκο πιο γρήγορο και λειτουργικό αφού καθαρόαιμο γκαρντ δεν υπήρχε φέτος ενώ οι ψηλοί θα μπορέσουν να βοηθηθούν περισσότερο.Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πάει πιο συντηρητικά με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το ποιος ξένος θα μείνει εκτός play offs με τον Γιόβιτς να είναι φαβορί αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο έκπληξης αφού είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού κινείται γύρω από το πρωτάθλημα το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος που απέμεινε στην φετινή σεζόν…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News