Τα ψέματα τελείωσαν

Εκνευρίστηκε ο Χατζηγιοβάνης που δεν εκτέλεσε το πέναλτι

Για να δούμε τι θα δούμε στον δεύτερο γύρο!

Έχοντας χάσει ένα σωρό βαθμούς το φθινόπωρο το τριφύλλι πρέπει να κάνει ρελάνς ώστε να προλάβει να πλασαριστεί στα πλέι-οφ με ελπίδες να …καβαλήσει τον Άρη ο οποίος μεν σπρώχνεται από το…σύστημα (που επανήλθε δριμύτερο) αλλά δεν συγκρίνεται σε φανέλα, υλικό, προπονητή με το τριφύλλι.

Ο Λάζλο Μπόλονι εκτός από τις σκοτούρες με τα εξωαγωνιστικά τερτίπια κάμποσων παικτών, έχει το νου του και στα μεταγραφικά, ο Πιερ Ντρεοσί προανήγγειλε τις προάλλες νέο extreme make over (έχουμε χάσει λογαριασμό πια), άρα με όσους αποβιβαστούν στο Κορωπί ενδεχομένως να δούμε νέο σκελετό την άνοιξη!

Μέχρι να πάρει τις τελικές αποφάσεις του ο έμπειρος τεχνικός, μέχρι να μπει στην εξίσωση ο Καρλίτος (ελάχιστα έχει δώσει ο Ισπανός που πέρσι διαφημίστηκε πολύ), μέχρι να αποφασίσει ο 67χρονος ποιοι είναι οι πιο ταιριαστοί για την ομάδα που έχει κατά νου, προέχει το αποτέλεσμα κι όχι το θέαμα.

Μπαίνουν σε πρώτη μοίρα οι νίκες, οι οποίες θα πολλαπλασιάσουν τα θετικά ιόντα στην παναθηναϊκή ατμόσφαιρα, θα συσπειρώσουν τα αποδυτήρια (αν και γι αυτό δεν είμαστε τόσο βέβαιοι αφού ο Ρουμάνος-άγνωστο γιατί- έχει ανοίξει …παρτίδες με ποδοσφαιριστές), θα κάνουν οπαδούς και παίκτες να πιστέψουν περισσότερο σε έναν γηραιό μεν, αλλά με ωραίες ποδοσφαιρικές ιδέες και σούπερ ποικιλία στο ασκησιολόγιο των προπονήσεων, μοντέρνο κόουτς.

Μέχρι να πάρει όλες αυτές τις αποφάσεις, μία είναι η βασική συνθήκη: Τρίποντα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News