Τα πρώτα έργα στη Λεωφόρο για τη μεγάλη επιστροφή

Τα πρώτα έργα στη Λεωφόρο για τη μεγάλη επιστροφή

Ο Παναθηναϊκός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στη Λεωφόρο τουλάχιστον για ένα παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στη Λεωφόρο τουλάχιστον για ένα παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν.

Εν αναμονή της απόφασης της ΚΕΔ για τη χρήση εξωτερικού βαν για το VAR στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχωρούν όλες τις υπόλοιπες ενέργειες, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό το «Απόστολος Νικολαΐδης» για να φιλοξενήσει το ματς με την ομάδα της Ηπείρου, σύμφωνα με τη Sportday.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν χρόνο στους ειδικούς που έχουν αναλάβει τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. μπας και… δέσει κάποια στιγμή το χορτάρι του σταδίου, που εξακολουθεί να βγάζει τεράστια προβλήματα απ’ το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι έκλεισε δύο φορές για διορθωτικές εργασίες.

περιφέρεια έδωσε ήδη το «O.K.» από προχθές για να γίνει το ματς στη Λεωφόρο κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου μέχρι αύριο αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» και η ΚΕΔ.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν προβεί σε εργασίες ώστε ο χλοοτάπητας της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το ΟΑΚΑ.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε σπορά του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος έχει σκεπαστεί με ένα τεράστιο λευκό πανί, προκειμένου να «δέσει» ακόμα περισσότερο και να είναι σε καλύτερη κατάσταση μέχρι το ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News