Τα ποσά για Χατζηθεοδωρίδη και το ποσοστό που διατηρεί η Μπρέντφορντ

"Πράσινος" ο Χατζηθεοδωρίδης - Η διάρκεια του συμβολαίου

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται από σήμερα ο νεαρός αριστερός μπακ, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Διαβάστε στο newspao.gr τα ποσά που θα λάβει ο παίκτης στην τριετή θητεία του στο «τριφύλλι», καθώς και το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η Μπρέντφορντ.

Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε στην αριστερή του πτέρυγα με την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή του Εμανουέλ Ινσούα στην βασική ενδεκάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα λάβει τον πρώτο χρόνο το ποσό των 80.000 ευρώ, τον επόμενο 90.000, ενώ τον τελευταίο 100.000 ευρώ.

Βέβαια, η Μπρέντφορντ φρόντισε να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ο αγγλικός σύλλογος θα εισπράξει το 20% της μεταγραφής του Έλληνα ποδοσφαιριστή, όταν πουληθεί από τον Παναθηναϊκό σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Αυτήν την πολιτική εξ’ άλλου θα κρατήσουν οι πράσινοι, αφού το μπάτζετ είναι μικρό και ο περιορισμός των μεταγραφών δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Να θυμίσουμε ότι ο Χατζηθεοδωρίδης θα ενσωματωθεί στο πράσινο ρόστερ στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News