Τα πολλά «όχι» για να έρθει στον Παναθηναϊκό και ο ρόλος του Βέλεθ!

Έγιναν όλοι συνθήματα: «Σας γαμ... ο Βέλεθ σε ρυθμούς... Λέτο!»

Ο Γκάνεα από τα ξημερώματα του Σαββάτου θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς οι Πράσινοι κινήθηκαν γρήγορα και κέρδισαν την υπογραφή του παίκτη.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος έδειξε πόσο πολύ ήθελε να έρθει στο Τριφύλλι αφού είπε όχι σε πολλές ομάδες οι οποίες του έδιναν και περισσότερα χρήματα.

Ο Γκάνεα απέδειξε ότι δεν μετράνε μόνο τα χρήματα αλλά και το πλάνο που έχει η κάθε ομάδα. Οι ομάδες που έλαβαν αρνητική απάντηση από τον παίκτη ήταν οι Άρης, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Στεάουα και μία ομάδα από την Κύπρο.

Επιπροσθέτως, να τονίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε σημαντική βοήθεια από έναν παίκτη του για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γκάνεα. Ο λόγος για τον Φραν Βέλεθ.

Μπορεί οι δύο παίκτες να μην υπήρξαν συμπαίκτες στον Άρη, ωστόσο διατηρούν ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας μέσω του κοινού τους γνωστού και τερματοφύλακα του Άρη, Χουλιάν Κουέστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA , ο Βέλεθ επικοινώνησε το βράδυ της Παρασκευής (10/6) με τον Γκάνεα και του μετέφερε τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο λειτουργίας του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News