Τα - πολλά- χρήματα για Πούκι και ο ανασταλτικός παράγοντας

«Πολύ κοντά στον Πούκι ο Παναθηναϊκός»

Όπως έγραψε από νωρίς το Newspao.gr, o Τεέμου Πούκι είναι από τους παίκτες που εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο υπάρχουν δύο παράγοντες που καταστούν δύσκολη τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αρχικά, οι αξιώσεις των Δανών για τον Φινλανδό επιθετικό είναι πάρα πολύ υψηλές και πιο συγκεκριμένα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα δοθούν από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αν και οι “πράσινοι” δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, το γεγονός ότι δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ του Europa, αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς αγωνίστηκε σε προκριματικά με τη Μπρόντμπι, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Παρόλα αυτά οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να ντύσουν τον Πούκι στα “πράσινα”, ώστε να έχουν μια πολύ καλή και αξιόλογη λύση στη γραμμή κρούσης.

Πλούσιο το κουπόνι, “γεμάτες” οι αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News