"Τα πληρώνει όλα και πάει ΠΑΟΚ ο Μπεργκ"

Το... μπαλάκι στην διοίκηση!

Την μεταγραφική κίνηση του χειμώνα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που θα αδειάσει η θέση του επιθετικού στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δικέφαλος του Βορρά δεν έχει άλλον υποψήφιο στο μυαλό του, πέρα από τον Μπεργκ.

Ο Μπεργκ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο οι μετοχές του δεν έχουν πέσει καθόλου, έπειτα και από την πρόκριση της Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η σύζυγος του Σουηδού επιθετικού εκφράζει συνεχώς την δυσαρέσκειά της για την ζωή στην Αραβία και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι – αργά ή γρήγορα – θα μετακομίσει για αλλού. Φήμες αναφέρουν ότι εκείνη έχει προγραμματισμένο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.

Και εδώ εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει τον Πρίγιοβιτς να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση δανεισμού του Σουηδού με οψιόν αγοράς, καλύπτοντας μάλιστα σημαντικό μέρος από το υψηλότατο συμβόλαιο που έχει στην Αλ Αίν.

Μια τέτοια κίνηση θα επηρεάσει άμεσα και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί από αυτήν να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα για ένα χρόνο τουλάχιστον. Για να αποκτηθεί ο Μπεργκ από άλλη ελληνική ομάδα, θα πρέπει να πληρώσει αυτή το αστρονομικό ποσό των 5.000.000 ευρώ στο «Τριφύλλι»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News