Τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού στη μάχη της Ευρώπης

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Περιστέρι

Mετά τις απώλειες των Δικεφάλων και το πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στην άκρη του πάγκου του με το πλεονέκτημα της παρουσίας εκεί του Λάζλο Μπόλονι, η έξοδος στην Ευρώπη φάνηκε πιο καθαρά, παρά το άθλιο ξεκίνημα.

Προφανώς δεν είναι να πανηγυρίζεις, άλλωστε όλες οι ομάδες είναι “κοντά” από τις θέσεις 2-5, απλά το τριφύλλι δείχνει πιο ιεραρχημένο, όμως πάντα το περιθώριο εκπλήξεων είναι υπαρκτό αφού όλοι έχουν τα βάσανά τους αυτό το διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος το 2021, παίζει αμυντικά, με τον προπονητή του να έχει μοιράσει σωστά τους ρόλους (credit εδώ και μάλιστα μεγάλο) βάζοντας πολλούς παίκτες στην ίδια εξίσωση.

Το κλαμπ παίζει σταθερά με προσοχή κι ελάχιστο ρίσκο, έχει παίκτες που μπορούν να σε ανησυχήσουν σε μοίρασμα παιχνιδιού και βύθισμα στην αντίπαλη περιοχή κι όλα αυτά δίχως να είναι διαθέσιμος ο κάπτεν.

Οι Αφρικανοί έχουν ανεβάσει το επίπεδο ανταγωνισμού, ο Καρλίτος είναι σκόρερ κι από τους λίγους που δεν γκρινιάζουν για τις αποφάσεις του κόουτς, ο Διούδης ο νο1 πορτιέρο της χώρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υφίστανται και αδύνατα σημεία. Το καλό είναι πως ο σύλλογος έχει συνέλθει και μπορεί να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες την παρουσία του και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News