Tα play off δεν πρέπει να είναι κριτήριο...

Tα play off δεν πρέπει να είναι κριτήριο...

Τα λέμε και πάλι μετά από ημέρες λόγω της απεργίας. Ακόμα δεν ξέρουμε επίσημα πότε θα αρχίσουν τα play off , αλλά εντάξει εμείς που ζούμε εδώ είμαστε συνηθισμένοι από την ανοργανωσιά, ο Στιλ, που έχει συνηθίσει αλλιώς στην πατρίδα του , αποφάσισε να δείξει την ενόχλησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Το ζητούμενο για μένα είναι, ότι το αποτέλεσμα των play off δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο για όλους στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας χρονιάς.

[ads2]

Είτε η ομάδα πάρει την πρώτη θέση, είτε πάρει την τελευταία οι αποφάσεις για το ρόστερ της νέας περιόδου θα πρέπει να έχουν ληφθεί από τώρα. Τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός υπερτίμησε την πρωτιά στα play off και εκτίμησε παραπάνω από όσο άξιζε το ρόστερ της ομάδας ενόψει της περιόδου, που ακολουθούσε. Με αποτέλεσμα η επόμενη περίοδος να αρχίζει με χαστούκια, πιο ηχηρό εκ των οποίων ήταν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη τον περασμένο Αύγουστο. Για αυτό ακόμα και αν η ομάδα κάνει το καλύτερο δυνατό στα play off δεν θα πρέπει να βγουν συμπεράσματα για τους παίκτες από την απόδοσή τους σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε , ότι στην αρχή της χρονιάς η ομάδα είχε στόχο το πρωτάθλημα και την πορεία στην Ευρώπη. Απέτυχε και στα δύο και πιο παταγώδης ήταν η αποτυχία στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα παρά την κατάσταση ανομίας και αναξιοπιστίας που επικρατεί η ομάδα έκανε και δικά της λάθη πολλά , που την έβγαλαν από την πορεία. Αρα έχουν κριθεί οι παίκτες στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι ελλείψεις του ρόστερ είναι δεδομένες και τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει ακόμα και αν κάποιος η κάποιοι παίκτες κάνουν καλά παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ δεν βοήθησαν στην διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω , ότι δεν πρέπει και δεν θα είναι κριτήριο η απόδοση των παικτών στα play off. Εχουν την υποχρέωση να βγάλουν την ομάδα πρώτη και να παίξουν στα προκριματικά του Champions League, αλλά και αν αυτό γίνει δεν σημαίνει, ότι ξεχνάμε την πολύ κακή χρονιά, που είναι αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά. Και έτσι πρέπει να το σκεφτούν και μέσα στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι αυτό θα κάνουν. Εξάλλου το ότι η ομάδα, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι απέτυχε το παραδέχθηκαν και στον Παναθηναϊκό με τις εννέα μεταγραφές, που έκαναν τον Γενάρη….

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News