Τα πλάνα του Παναθηναϊκού για Εμμανουηλίδη

Κλήθηκε στην Εθνική ο Εμμανουηλίδης

Υπολογίζεται κανονικά ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανεξαρτήτως το τι θα συμβεί μελλοντικά στον Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού έχει πάρει πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά στον Πανιώνιο και έχει «ψηθεί» στο επαγγελματικό επίπεδο της Superleague.

Πρόκειται για έναν εκ των μεγαλύτερων ταλέντων του «Τριφυλλιού» από τις ακαδημίες, για τον οποίο κρίθηκε απαραίτητο επί Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή να βρεθεί μια ομάδα για να μπει περισσότερο στο πνεύμα του πρωταθλήματος ανδρών.

Ο Εμμανουηλίδης έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα σε δεκαεπτά παιχνίδια, ενώ έχει δώσει στους «κυανέρυθρους» και δύο πολύτιμους πόντους απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ με δύο δικά του γκολ.

Οι πράσινοι περιμένουν πως και πως να τον καλωσορίσουν και πάλι στο Κορωπί, καθώς θα αποτελέσει μια εξτρά επιλογή στα εξτρέμ, μια θέση, όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει άφθονες λύσεις, διότι οι Μπεκ, Κολοβός και Μολό δεν προσέφεραν τα προσδοκώμενα.

Από κει και πέρα, το «εξωτερικό» γοητεύει και τον Εμμανουηλίδη, όπως και κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 20. Δεκάδες σκάουτερ των έχουν παρακολουθήσει και από την Εθνική Ελπίδων και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να υπάρξει ενδιαφέρον.

Ο Τσάβι Ρόκα θα εξετάσει τυχόν προτάσεις και θα πάρει την τελική απόφαση σε συνεννόηση με τον προπονητή και την διοίκηση σε αυτήν την περίπτωση. Όπως έχετε ενημερωθεί, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει πάρει το «ΟΚ» από τον Γιάννη Αλαφούζο για πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή, μόνον με αντίτιμο κάποια εξαιρετική πρόταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News