Τα πλάνα Στραματσόνι με ΠΑΟΚ

Τα πλάνα Στραματσόνι με ΠΑΟΚ

Δύο μήνες μετά το τελευταίο του επίσημο ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς ετοιμάζεται για την επάνοδό του σε ματς πρωταθλήματος.

Ο κροάτης μπακ, ο οποίος είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Νάνο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

[ads2]

Ο Πράνιτς έπαιξε για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 13 Μαρτίου και έκτοτε βρέθηκε στα πιτς λόγω προβλημάτων τραυματισμού.Επίσης βέβαιη θεωρείται στην ενδεκάδα και η επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έμεινε στον πάγκο προκειμένου να παίξει βασικός ο Εβαντζελίστα.

Ο Βραζιλιάνος όμως απογοήτευσε στο διάστημα που αγωνίστηκε με τους Κυανέρυθρους και θα ξαναβρεθεί στον πάγκο.Κατά τα άλλα, εκτιμάται ότι ο Στραματσόνι θα αποφύγει τις πολλές αλλαγές διατηρώντας τον κορμό της ομάδας που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στη Νέα Σμύρνη (Στιλ, Πράνιτς, Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ και Λέτο οι επικρατέστεροι έντεκα). Το πιθανότερο όμως είναι να αλλάξει σύστημα επιστρέφοντας στο 4-4-2 με ρόμβο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News