Τα πιθανά γήπεδα για να φιλοξενηθεί ο τελικός

Τα πιθανά γήπεδα για να φιλοξενηθεί ο τελικός

Το γήπεδο στο οποίο θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη όμως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου μπορεί αρχικά να δήλωσε πως κατά 99% ο τελικός θα γίνει στο Ηράκλειο, όμως υπάρχει κινητικότητα και για το Παγκρήτιο.

Η κλήρωση αναβλήθηκε για την Τρίτη το πρωί όμως αυτό δεν είναι το μόνο θέμα που πρέπει να λυθεί για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η επιτροπή του Κυπέλλου αναζητά γήπεδο για τον τελικό κι ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα οριστικοποιηθεί το ΟΑΚΑ ως επιλογή, τελευταία στιγμή μπήκε η πρόταση του Παγκρητίου.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΠΟ που έχει πάρει ζεστά το ζήτημα. Οι τοπικές αρχές και η αστυνομία υποστηρίζουν πως δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για την διεξαγωγή του τελικού εκεί. Το 2006 είχε φιλοξενηθεί τελευταία φορά εκεί ο Τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Η περίπτωση του Παγκρητίου Σταδίου είναι πιο πιθανή αν προκριθεί στον τελικό η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, κι αν ο Δικέφαλος του Βορρά αποκλειστεί τότε ο τελικός θα γίνει στο “Σπύρος Λούης”. Ενδεχόμενο να γίνει στη Γερμανία όπως είχε αναφέρει ο πρώην Υγυπουργός, Σταύρος Κοντονής, δεν υπάρχει.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ….ΣΤΟIΧΗΜΑ ?

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News