Τα περισσότερα μπράβο στον Κουτρουμπή

Τα περισσότερα μπράβο στον Κουτρουμπή

Ο Αντρέα Στραματσιόνι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να κερδίζει τα περισσότερα εύσημα του Ιταλού τεχνικού.

[ads]

Ο προπονητής των «πρασίνων» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να αποσπά τα περισσότερα εύσημα για την προσαρμογή του στον ρόλο του και στις απαιτήσεις του Ιταλού.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική του παρουσία στο παιχνίδι, ενώ από δική του προώθηση  ξεκίνησε και το πρώτο γκολ του Τριφυλλιού, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και μοίρασε την μπάλα στον Μπεργκ, πρωτού ο Σουηδός συνεργαστεί με τον Μπουμάλ για να ανοίξει το σκορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News