Τα παιχνίδια του Εξάστερου μέχρι το ΣΕΦ!

Δευτέρα στο εξοχικό λόγω… Ευρωλίγκας

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον οσφπ μόλις τη 2η αγωνιστική της Basket League. Δείτε ποια ματς θα δώσει ο Εξάστερος πριν πάει στο ΣΕΦ.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός να τα πουν τη 2η αγωνιστική της Basket League, σε ένα σκηνικό που είναι αρκετά γνώριμο σε αμφότερους αντιπάλους τα τελευταία χρόνια.

[ads2]

Έχοντας μόλις τρία επίσημα παιχνίδια θα κληθεί να δείξει από νωρίς τι θα συμβεί φέτος…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κατά σειρά τον ΠΑΟΚ (στις 5/10) για το Κύπελλο Ελλάδος, τον Προμηθέα Πατρών (στις 8/10) για την Basket League και τη Ζάλγκιρις Κάουνας (στις 14/10) για την Euroleague.

Νωρίτερα βέβαια, οι πράσινοι θα έχουν δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η ομάδα του του Αργύρη Πεδουλάκη, στο “Diamonds Are Forever” προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά από μερικές ημέρες προπονήσεων στην Αθήνα, ακολουθεί το Gomelsky Cup, εκεί όπου το “τριφύλλι” θα παίξει στον ημιτελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ μία μέρα αργότερα θα αναμετρηθεί με μια εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνικς Καζάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Ημερομηνία Αντίπαλος Γήπεδο
11/9 Κύμη Κανήθου
16/9 Μακάμπι Τελ Αβίβ ΟΑΚΑ
17/9 ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΟΑΚΑ
24/9 Μακάμπι Τελ Αβίβ MegaSport Arena
25/9 ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ούνικς Καζάν MegaSport Arena
5/10 ΠΑΟΚ ΟΑΚΑ
8/10 Προμηθέας Πατρών ΟΑΚΑ
14/10 Ζάλγκιρις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News