Τα «όργια» του Μαντσίνι, το μεγάλο «ατού», ο Γιοβάνοβιτς και οι προθέσεις του Καρυπίδη! (vid)

Τα «όργια» του Μαντσίνι, το μεγάλο «ατού», ο Γιοβάνοβιτς και οι προθέσεις του Καρυπίδη! (vid)

 

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για μια μεγάλη «βόμβα» με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη. Όπως προκύπτει από τις δύο ΠΑΕ, υπάρχει ενδιαφέρον, όχι, όμως, συμφωνία!

Στις 12 Νοεμβρίου του 2022 είχατε διαβάσει στο newspao.gr πως «αν ο Παναθηναϊκός θέλει να ασχοληθεί με τον Μαντσίνι, τότε, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος!».




Ο Μαντσίνι είναι η αλήθεια πως πρόκειται για μια από τις πρώτες επιλογές για το δεξιό άκρο της επίθεσης, ωστόσο, υπήρχαν δυσκολίες στην υπόθεση, μιας και εκείνος δεσμεύεται με τον Άρη. Αν επαληθευτεί τελικά το δημοσίευμα του dikisports, όσον αφορά το παρασκήνιο, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε στους ώμους του την υπόθεση, καθώς «θορυβήθηκε» μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο Αργεντινός εξτρέμ δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε, θα πρόκειται για μια επιλογή που θα παίξει… αύριο με τα «πράσινα».




Ο Μαντσίνι είχε μια περίεργη χρονιά. Εκείνος πήγαινε για μια σούπερ σεζόν στο «Βικελίδης», όμως, όλα στράβωσαν από μια παρεξήγηση σε ένα ευαίσθητο θέμα που αφορά τη γέννα της συζύγου του. Φέτος, έχει σημειώσει 4 γκολ και 7 ασίστ σε 23 εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το καλοκαίρι του 2024. Στο παρελθόν έχει παίξει στις Νιούελς, Τουρ, Οσέρ και Μπορντό.




Τι είχε πει ο Θεόδωρος Καρυπίδης για τον Ντάνιελ Μαντσίνι στους Betarades:

«Παίζαμε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι, είχε γεννήσει η γυναίκα του και αυτός τι ήθελε να κάνει; Να θηλάσει; Του δώσαμε άδεια, δεν του αρνήθηκα να είναι εκεί στη γέννα.




Την επόμενη μέρα του είπαμε πως θέλουμε να παίξει και εκείνος δεν ήθελε. Έκανε λάθος και το πληρώνει. Δεν θέλω να είμαστε σε κόντρα με κανέναν ποδοσφαιριστή. Όλους τους βοηθάμε.

Δύσκολα θα παίξει ξανά με τον Άρη. Δεν είναι το θέμα να έρθει γονατιστός. Θέλω να είναι σοβαρός επαγγελματίας και να σέβεται από το κλαμπ. Εμείς θέλαμε να τον πουλήσουμε…»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News