Τα οφέλη της διακοπής για τον Ιβάν: Σερί νικών και... Παλάσιος!

Παλάσιος: Υπομονή με τον Αργεντινό

Στον Παναθηναϊκό αρχίζουν πως κάτι καλό χτίζεται με φόντο το μέλλον από τις δύο ευρείες νίκες στη Λεωφόρο και την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, η διακοπή κάθεται… λουκούμι στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό. Στο Τριφύλλι πιστεύουν πως μπορούν να συνεχίσουν με νίκες τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν ή να σημειώσουν πρόοδο σχετικά με τα προβλήματά τους (π.χ Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης), ενώ εκείνοι με ίωση θα κάνουν νέες εξετάσεις και θα φανεί στις αρχές της εβδομάδας ποιοι εξ αυτών θα είναι ετοιμοπόλεμοι το επόμενο Σάββατο).

Ακόμα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα έχει την ευκαιρία να προσαρμοστεί περαιτέρω στην ομάδα και να ανταποκριθεί στα «θέλω» του προπονητή του κυρίως στα αμιγώς επιθετικά καθήκοντά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News