Τα νομικά προβλήματα για παρέμβαση στη Λεωφόρο

Οι μακέτες του Αλαφούζου για γήπεδο στη Λεωφόρο

Νέα εξέλιξη στο γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, σε προγραμματισμένο ραντεβού τους που θα γίνει για τον Βοτανικό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπουρούσης: «Ίσως έκανα το ίδιο με τον Γιαννακόπουλο»

«Βόμβες» για Αλαφούζο, Πογιάτος και Ρόκα

Θα γέλαγε ο Δώνης ενθυμούμενος το 2018!

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ωστόσο, στη συνάντηση αυτή ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ θα μεταφέρει στον Δήμαρχο Αθηναίων αφενός τη δεδομένη επιθυμία του για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και χρήση από την μεθεπόμενη σεζόν…

Αφετέρου, και πιο σημαντικό ίσως, την κοινή γραμμή ΠΑΕ και ΑΟ ο Παναθηναϊκός να φτιάξει το γήπεδό του στη Λεωφόρο με το πλάνο που είχε παρουσιάσει η ΠΑΕ πριν από τέσσερα χρόνια!

Δηλαδή, με ολικό… λίφτινγκ και αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσεις αλλά και παρέμβαση στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ήτοι με διορθώσεις στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο κολυμβητήριο κάτω από την Θύρα 14 και στις υπόλοιπες αίθουσες.

Ποιες οι δυσκολίες…

Ο Νόμος της Διπλής Ανάπλασης (Νόμος 3481/2006) αναφέρει ότι υπερισχύει κάθε άλλης διάταξης, όπως είχε συμβεί το 2014 με το νόμο του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ. Τότε η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης είχαν καταθέσει φάκελο για τη μερική ανακαίνιση της Λεωφόρου αλλά απορρίφθηκε λόγω της Διπλής Ανάπλασης.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο είναι ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, όταν εξέτασε τις προσφυγές κατά της νομοθεσίας της Διπλής Ανάπλασης, την ενέκρινε επειδή θεωρεί τον Βοτανικό ως την ιδανική τοποθεσία για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Παναθηναϊκό. Τυπικά και ουσιαστικά, αυτό είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πλέον…


Eλέγξτε επίσης

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που εμφανίζονται στραβωμένοι στα αποδυτήρια με τους Ρόκα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.