Τα νεότερα δεδομένα για γκαρντ - Ποτέ θα "χτυπήσει" ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη μεταγραφή για τον αντίπαλο του ΠΑΟ στην πρεμιέρα

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχει γίνει γνωστό, θα ψαχτεί το επόμενο διάστημα για γκαρντ, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή.

Όπως φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας, η ανάγκη που υοαρχει ένας γκαρντ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο ματς του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Πρίφτης, επέλεξε να μην έχει στη ίδια πεντάδα τους Μέικον και Πέρι. Διότι, έχουν τα ίδια στοιχεία ως παίκτες…

Παράλληλα, το κενό στη συγκεκριμένη θέση φάνηκε αρκετά στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου οι πράσινοι για ένα διάστημα είχαν μπλοκάρει επιθετικά και σε συνδυασμό με την απουσία του Νέντοβιτς, δεν είχαν κάποιον παίκτη να τους… περπατήσει στο σκορ.

Αναφορικά, τώρα, για την ενίσχυση στη θέση του ππεριφερεικου, από το ρεπορτάζ προκύπτουν νεότερα δεδομένα.

Αν και οι πράσινοι έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά στην αγορά δεν θα βιαστούν να… χτυπήσουν, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρει τον παίκτη που θεωρούν ότι θα κάνει το… μπαμ στην ομάδα.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο η όλη ιστορία να τραβήξει και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, προκειμένου ο Δημήτρης Πρίφτης να βγάλει πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News