Τα «ναι» από παίκτες που περιμένει Νταμπίζας

Τα «ναι» από παίκτες που περιμένει Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταθέσει πρόταση για επέκταση των συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και πλέον περιμένει τις απαντήσεις τους.

Παράλληλα με τις συζητήσεις για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται την επόμενη σεζόν, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται πως «τρέχει» και τις υποθέσεις εκείνων που θα επιβραβευτούν για την παρουσία τους την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Θεοχάρη, Γιάννη Μπουζούκη Τάσο Χατζηγιοβάνη, Φάνη Μαυρομμάτη και Εμάνουελ Ινσούα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport».

Ο κ. Νταμπίζας είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με όλους τους παίκτες, ωστόσο, επιθυμία του είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι όποιες συζητήσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, στις 4 Ιουλίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News