Τα... μπέρδεψε ο Δώνης - Η πιθανή ενδεκάδα με Ατρόμητο

Δώνης: «Θα μιλήσω με Νταμπίζα-πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει...- Μίλησα με τους παίκτες»

Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει τo ιδανικό σχήμα για την επίθεση για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οπαίκτης που θα καλύψει το κενό του τραυματία Φεντερίκο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πονοκεφαλιάζει τον Γιώργο Δώνη.

Ο Περέα θα είναι στην αποστολή, αλλά μοιάζει δύσκολο να παίξει από την αρχή και πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο. Ο Βέργος που είναι βελτιωμένος στις προπονήσεις περιμένει την ευκαιρία του, ενώ διεκδικητές της θέσης είναι και οι Καμπετσής και Σέχου.

Πάντως ο προπονητής του «τριφυλλιού» σκέφτεται και την τεράστια έκπληξη… να τοποθετήσει τον Μπουζούκη δίπλα στον Ζαχίντ σε θέση φορ.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης και Ζαχίντ δεν… κουνιούνται από το βασικό σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News