Τα «μηνύματα» που θα στείλει ο νέος προπονητής!

Πιθανό «ηλεκτροσόκ» για να αλλάξει η εικόνα - Όλα ανοιχτά

Να υπογραμμίσουμε κάτι που είναι, νομίζουμε, κοινής αποδοχής: Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποιεί γιατί κυρίως δεν παίζει άμυνα κι αφήνει κάθε αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο να έχει στο νου του ότι μπορεί να φτάσει άκοπα τους 100 πόντους.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που ο Γιώργος Βόβορας έφαγε το κεφάλι του αν και σε μια σεζόν που δεν έχεις να περιμένεις το παραμικρό έπρεπε να δώσεις πίστωση χρόνου για να βλέπαμε και το ταβάνι του οργανισμού αλλά και του προπονητή.

Ο κοινός παρονομαστής των τελευταίων εβδομάδων είναι ένας: Μέτριες προς κάκιστες εμφανίσεις, σε καμία περίπτωση συγκρίσιμες με το ξεκίνημα της σεζόν όταν τρόμαζες κοτζάμ Μπαρτσελόνα και Εφές.

Εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός πληρώνει ακριβά την χαλαρή του άμυνα με αποτέλεσμα να μην μπορεί με τίποτα να αλλάξει το αρνητικό προφίλ που έχει παγιώσει.

Διαμαντίδης-Αλβέρτης έθεσαν τους παίκτες προ των ευθυνών τους τις προάλλες και θα δούμε τι θα προσπαθήσει να λανσάρει ο αντι-Βόβορας, όποτε κι αν προκύψει αυτός.

Έχουμε την εντύπωση πως για να δούμε κάτι διαφορετικό ο κόουτς που θα προσληφθεί πρέπει να ανοίξει κι άλλο το rotation, δίνοντας ρόλους σε παίκτες με μικρό ρόλο (Κασελάκης, Καλαϊζάκης, Μποχωρίδης) στέλνοντας παράλληλα κι έμμεσα μηνύματα σε όσους δεν βρίσκονται σταθερά εσχάτως σε καλές βραδιές ή δεν συνάδουν με τα «θέλω» του πρωταθλητή στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News