Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Σήμερα το μεσημέρι έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του Κυριακάτικου τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φάρο.

Οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» διαβεβαίωσαν τους ανθρώπους της ΕΟΚ, της Αστυνομίας αλλά και του Φάρου ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν και ζήτησαν να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των Πειραιωτών.

[ads2]

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Φάρου διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με οργανωμένους οπαδούς, ούτε με τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν οικογένειες και φίλοι της ομάδας από την περιοχή που εδρεύει ο σύλλογος, το Κερατσίνι.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο Παναθηναϊκός θα πάρει περισσότερα από 10 χιλιάδες εισιτήρια ενώ ο Φάρος maximum 2 χιλιάδες. Η διάταξη θα είναι σχεδόν ίδια μ’ εκείνη στον  περσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αύριο, Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως όλα εκείνα τα στοιχεία που θα διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και την προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News