Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι - Η συμφωνία με τους οργανωμένους

Η βαθμολογία της Euroleague - Η θέση του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνειντις απαραίτητες ενέργειες ώστε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να κυλήσει όπως πρέπει και να γίνει ένας αγώνας γιορτή για το μπάσκετ.

Μπορεί κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να κάνουν μπουρδελο το παιχνίδι, από την πλευράς της η διοίκηση του τριφυλλιού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ήδη έχει αποστείλει επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Παράλληλα χθες, έγινε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνιστώντας τους να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις και να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News