Τα ματς των πράσινων διεθνών

Τα ματς των πράσινων διεθνών

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για να ξεκουραστούν και θα γυρίσουν στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα.

Ολοι εκτός απ’ τους έξι «πράσινους» διεθνείς, οι οποίοι έφυγαν ήδη από χθες για να ενταχθούν στις εθνικές τους σταδιακά απ’ τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ας δούμε αναλυτικά πότε παίζει ο καθένας:

[ads2]

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Ο Γκανέζος μέσος έμεινε εκτός απ’ το ματς με τον Αστέρα λόγω του διαστρέμματος στο δεξί πόδι του, ωστόσο, απ’ τη στιγμή που είχε κληθεί στην εθνική του, έπρεπε να δώσει κανονικά το «παρών» στη συγκέντρωσή της. Ο Γκανέζος άσος είναι πάντως πιθανό να παίξει. Αν όχι στο πρώτο (εντός έδρας) ματς με την Ουγκάντα την Παρασκευή, στο Ταμάλε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι σίγουρα διαθέσιμος στο φιλικό της επόμενης Τρίτης (11/10) με τη Ν. Αφρική στο «Moses Mabhida Stadium» του Ντέρμπαν.

ΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός επιθετικός θα παίξει την Παρασκευή εκτός έδρας στο «Stade Josy Barthel» του Λουξεμβούργου, ενώ τη Δευτέρα θα υποδεχθεί τη Βουλγαρία (χωρίς τον Ιβανόφ) στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης.

ΛΟΥΝΤ: Δύο ματς και για τη Φινλανδία του Λουντ, και μάλιστα πολύ γρήγορα. Την Πέμπτη παίζει εκτός έδρας στην Ισλανδία στο «Laugardalsvöllur» του Ρέικιαβικ, ενώ την Κυριακή υποδέχεται την Κροατία στο «Ratinan Stadion» του Τάμπερε.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Μεγάλο ματς για το Κονγκό του Ζοσέ-Πολ Εμποκού, που υποδέχεται την Αίγυπτο την Κυριακή στο «Stade De L’ Unite» της πόλης Μπραζαβίλ για τα προκριματικά του μουντιάλ, στον όμιλο που είναι και η Γκάνα του Γουακάσο.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΜΙΓΓΟΣ: Οι δύο νεαροί άσοι του «τριφυλλιού» είναι στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα για τα δύο εκτός έδρας φιλικά της U19 της Ελλάδας κόντρα στην Ουγγαρία, που θα γίνουν στο «Telki Sports Centre» την επόμενη Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα.

Goalnews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News