Τα καρφιά του Ντάνστον για οσφπ

Τα καρφιά του Ντάνστον για οσφπ

Ο Μπράιαν Ντάνστον αποθέωσε τον Ραντούλιτσα και Παναθηναϊκό, ενώ πέταξε ξανλα τα καρφάκια του για την πρώην ομάδα του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε. Όπως και να ‘χει, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Ντάνστον στο leoforos.gr

[ads2]

Αναφορικά με τις μάχες που έδωσε με τον Ραντούλιτσα, ο Ντάνστον αναγνώρισε πως ο Σέρβος «είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Είχαμε δύσκολο έργο απέναντί του, είχα κι εγώ την ευθύνη που τον μάρκαρα», ωστόσο υποστήριξε ότι «αυτό που πιστεύω ότι έκρινε το παιχνίδι ήταν η ευστοχία του Παναθηναϊκού από το τρίποντο. Έκαναν πιο εύκολο το βράδυ τους, έχοντας ένα πολύ καλό ποσοστό από εκεί και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να το προσέξουμε».

Όσο για την εμπειρία που ξαναέζησε στο γεμάτο ΟΑΚΑ, φάνηκε πως ήξερε καλά πού πήγαινε: «» «Ήταν το ίδιο για μένα. Λίγο-πολύ ήξερα πού έρχομαι. Έχω ξαναβρεθεί εδώ πολλές φορές και ήξερα πώς είναι. Ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα».

Τέλος, σε ερώτηση για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, είπε: «Ένιωσα ότι είχα μία καλύτερη ευκαιρία στην Κωνσταντινούπολη και έτσι υπέγραψα στην Εφές. Υπήρχαν κάποια θέματα επικοινωνίας με την πρώην ομάδα μου. Όλοι μας είμαστε καλά πλέον… »

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News