Τα καλύτερα έρχονται για Μαουρίσιο

Τα καλύτερα έρχονται για Μαουρίσιο

Πολύ καλός για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Μαουρίτσιο που κυνήγησε λυσσασμένα το παρθενικό του γκολ με την πράσινη φανέλα, πλην όμως ο αντίπαλος πορτιέρο του το στέρησε.

Ο Βραζιλιάνος έδωσε ασίστ στο ντεμπούτο του στον Καρλίτος και στη Φθιώτιδα ως “οκτάρι” πραγματοποίησε τόσες εφόδους στα αντίπαλα καρέ, όσες π.χ συμπλήρωσε πέρσι ο Χρήστος Δώνης σε…μήνες συμμετοχών. Ο νοτιοαμερικάνος άρεσε πολύ στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, όταν ο παίκτης έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις ολοκληρώθηκε η δουλειά.

Ο αθλητής είχε συμβόλαιο 1.3 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ και συμφώνησε για 400.000 ευρώ πάγιες απολαβές στους πράσινους. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό αντί του ΠΑΟΚ εξαιτίας του πρωταγωνιστικού ρόλου που θα είχε κάτι που στην πρώην ομάδα του δεν μπορούσε να εξασφαλίσει λόγω του υψηλού ανταγωνισμού.

Όλοι ήξεραν τι να περιμένουν από έναν παίκτη που ήταν βασικός κι αντικατάστατος στον σπουδαίο αήττητο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά το ρίσκο με την περίπτωσή του ήταν πως θα εμφανιζόταν μετά τους χιαστούς.

Ας μην ξεχνάμε πως παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, ο Αμπέλ Φερέιρα είχε ζητήσει από την οικογένεια Σαββίδη να επαναπροσεγγίσει την πλευρά του ώστε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Το περιβάλλον του παίκτη θεώρησε άκυρη την συμπεριφορά των Μακεδόνων προς το πρόσωπό του και με το που έσκασε πρόταση από την Αθήνα ο Μαουρίτσιο …πέταξε την σκούφια του. Ως τώρα είναι πολύ καλός αν και ακόμα δεν έχει τα τρεξίματα που πρέπει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News