Τα είπε με Θεοδωρίδη ο Αλαφούζος!

Συνάντηση με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη είχε ο Γιάννης Αλαφούζος το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται να έσπασε ο «πάγος».

Πριν λίγες ημέρες ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ, ωστόσο λίγο καιρό νωρίτερα ο γενικός γραμματέας της UEFA είχε συναντηθεί και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

[ads2]

Το ραντεβού των δύο ανδρών βέβαια δεν αφορούσε τη συνέντευξη που δόθηκε 1,5 μήνα αργότερα, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η πρόσκληση προερχόταν από τον ίδιο τον Θεοδωρίδη, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Ολα ξεκίνησαν στις αρχές Μαρτίου όταν εκατοντάδες έστειλαν ευχετήρια μηνύματα στον γιο του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην UEFA κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οπως σημειώνεται, οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετά θέματα χωρίς βέβαια να δημοσιοποιηθεί τίποτα, με τον «πάγο» ωστόσο να σπάει. Μίλησαν, συνέφαγαν κι αντάλλαξαν απόψεις για αρκετή ώρα πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει αλλάξει η άποψη των “πρασίνων” σχετικά με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για την οποία υπήρχε μεγάλη καχυποψία λόγω της σχέσης με τον Σάββα Θεοδωρίδη…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News