Τα είπε με Σιμιτζόγλου ο Αλαφούζος

Τα είπε με Σιμιτζόγλου ο Αλαφούζος

Την εισαγγελία Αθηνών επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου υποδέχτηκε τον Γιάννη Αλαφούζο και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον εισαγγελέα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο που αφορούν τόσο τον Παναθηναϊκό (τιμωρία Θύρας 13 κλπ), όσο και γενικότερα σε ό,τι αφορά τη μη τήρηση των κανονισμών από διαιτητές σε άλλα παιχνίδια.

Από την πλευρά του εισαγγελέα έγιναν συστάσεις προς τον πρόεδρο του Τριφυλλιού προκειμένου εκείνος να χαμηλώσει τους τόνους και να μην οξύνει τα πνεύματα με δηλώσεις και τοποθετήσεις του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News