Τα είπε με οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι

Τα είπε με οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, τα είπε σε ήρεμο ύφος με μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού πάνω από τον πάγκο του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (2-2).

Μόνο χαρούμενος δεν θα μπορούσε να είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, βλέποντας την ομάδα του να προηγείται 2-0 του ΠΑΟΚ και στο τέλος να έρχεται ισοπαλία με σκορ 2-2. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν διαχειρίστηκε καλά το ματς μετά το προβάδισμα της ομάδας του και ο “Δικέφαλος” βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

[ads2]

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής τα είπε σε σχετικά ήρεμο κλίμα με φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην εξέδρα πάνω από τον πάγκο του. Προφανώς, του ζήτησαν εξηγήσεις για το πώς χάθηκε η νίκη, του εξέφρασαν τους προβληματισμούς του και εκείνος δεν είχε πρόβλημα να τα έχει μια μίνι κουβέντα μαζί τους.

Πάντως, στο τέλος έδωσε και τα χέρια με τους φιλάθλους του “τριφυλλιού”, αφού στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν το από ‘δω και μπρος και το πώς θα μπορέσει η ομάδα να μπει στα πλέι οφ, να πάρει την πρώτη θέση και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News