Τα ίδια με τον Νταμπίζα ο Ρόκα

Τα ίδια με τον Νταμπίζα ο Ρόκα

Ο Παναθηναϊκός ΚΑΙ φέτος (παρότι η ιδιοκτησία ανέβασε το μπάτζετ) παρέλειψε να ενισχυθεί σε θέσεις που πόναγε.

Ο Ανουάρ (που γούσταρε να μείνει) αφέθηκε να πάει στην…Κύπρο, αμυντικό χαφ πίσω από τον Κουρμπέλη δεν αποκτήθηκε, ο Περέα που πήγε καλά πέρσι δόθηκε δανεικός για να έρθει ένα παιδί-στοίχημα (Ιωαννίδης) και βάρδα μην πάθουν τίποτα Μακέντα-Καρλίτος (κούφια η ώρα) γιατί το τριφύλλι θα αναγκαστεί να στραφεί στον πρώην παίκτη του Λεβαδειακού, τον παραγκωνισμένο Καμπετσή και τον Εμμανουηλίδη που παίζει μόνο στις προπονήσεις.

Ο Ρόκα σε κάποια σημεία παρουσιάζει ομοιότητες με όσα έκανε πέρσι ο Νίκος Νταμπίζας. Τι ακριβώς έκανε τότε ο Παναθηναϊκός; Περιθωριοποίησε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες από το πουθενά, ένα βήμα πριν την καθιέρωση εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι πιτσιρικάδες μαζικά, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο Νταμπίζας είχε φτιάξει ομάδα με 5-6 εξτρέμ, στόπερ βρήκε στις 27 Αυγούστου (Σένκεφελντ), αμυντικό χαφ βρήκε κάποιο Φαούστο και τον εμφάνισε στο Κορωπί μόνο και μόνο επειδή γκρίνιαζε ο Τύπος.

Έπαιξε στα πρώτα φιλικά με Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Νούνιεζ πίσω, επιθετικό βρήκε έναν από την U19 της Πόρτο μετά τον Δεκαπενταύγουστο (Περέα).

Δεν αγόρασε αμυντικό χαφ, φορ, οκτάρι αλλά φυσικά για όλα τα παραπάνω δεν έφταιγε μόνο ο τεχνικός διευθυντής αλλά εκείνος που πλήρωνε λιγότερα από τις συνεισφορές του Δημήτρη Βρανόπουλου στο PAO Alive.

Φέτος που ο Αλαφούζος έβαλε το χέρι στην τσέπη βλέπουμε ξανά…μαγικά! Αναρωτιόμαστε πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή τη ομάδα θα σεβαστεί το άθλημα και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News