Τα έβαλε με τα θηρία ο Ραντούλιτσα, αλλά...

Τα έβαλε με τα θηρία ο Ραντούλιτσα, αλλά...

Στη ρεβάνς του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014, οι ΗΠΑ νίκησαν ξανά τη Σερβία.

Το τελικό σκορ, όμως, ήταν μόλις 94-91, ενώ η Σερβία αστόχησε στο τελευταίο σουτ και έχασε την ευκαιρία να πάει στην παράταση.

[ads2]

Μπαίνοντας στο τελευταίο δίλεπτο οι ΗΠΑ προηγήθηκαν με πέντε (94-89) και χάρη σε δύο βολές του Μίλος Τεόντοσιτς η διαφορά μειώθηκε στους τρεις (94-91) με 78 δεύτερα να απομένουν. Κανεις, όμως, δεν σκόραρε από εκεί και πέρα. Η Σερβία κατέληξε να έχει την τελευταία κατοχή και 5,2 δεύτερα για να κάνει ένα σουτ και να πάει στην παράταση, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρέθηκε εντελώς ελεύθερος στη γραμμή των τριών πόντων, αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και οι ΗΠΑ γλύτωσαν παρά τρίχα.

Ο Κάιρι Ιρβινγκ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 15 πόντους, ο Καρμέλο Άντονι έβαλε σημαντικούς πόντους και είχε συνολικά 12, αλλά η άμυνα ήταν προβληματική και κανείς παίκτης δεν βρέθηκε για να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη σε ένα μπερδεμένο σύνολο.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν εκπληκτικός με 25 πόντους και 11 στα 15 σουτ, ο αρχηγός Μίλος Τεόντοσιτς με 18 πόντους (4/7 τρίποντα) και έξι ασίστ έκανε μεγάλο ματς, ενώ 18 πόντους είχε και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News