Τα... έβαλε με τον εαυτό του Σφαιρόπουλος μετά την ήττα!

Τα... έβαλε με τον εαυτό του Σφαιρόπουλος μετά την ήττα!

Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό.

Ο έλληνας τεχνικός της Μακάμπι έδωσε συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκός ενώ τόνισε πως η ευθύνη για την εμφάνιση της Μακάμπι είναι δική του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε αρχικά πως “θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη νίκη, έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο από το σκορ πως δεν ξεκινήσαμε και δεν τελειώσαμε καλά το παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα και γι αυτό τρέξαμε το γήπεδο και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Μετά το τρίτο δεκάλεπτο ήρθαν κάποια λεπτά που δεν βάλαμε δυο – τρία σουτ, αυτό έδωσε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την ευκαιρία να ξεφύγει εκ νέου και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Δεν δείξαμε την επιθετικότητα που χρειαζόταν την στιγμή που μειώσαμε στο σουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ” και κατέληξε, μετά από ερώτηση για το αν η φετινή σεζόν λόγω κορονοϊού αφήνει ένα δίδαγμα σε όλους:

“Οι ομάδες που στηρίζονται πολύ στον κόσμο, όπως η Μακάμπι, είδαν την πανδημία να τους κοστίζει. Για μας είναι πολύ σημαντικό επίσης πως δεν έχουμε έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό που παίζουμε. Η εικόνα που έχουμε, δεν είναι αυτή που θέλω. Η ευθύνη είναι δική μου, και δεδομένα θέλω να παίξουμε καλύτερα στην πορεία”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News