Τα... έβαλε με τη Ζέτα Μακρυπούλια ο ΠΑΟΚ! (vid)

Τα... έβαλε με τη Ζέτα Μακρυπούλια ο ΠΑΟΚ! (vid)

Εξώδικο έστειλε στον ΑΝΤ1 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ”, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ένας από τους παίκτες στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον συμπαίκτη του να βρει τη λέξη «Βουλγαρία», που ήταν το ζητούμενο του παιχνιδιού, του είπε αρχικά τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και στη συνέχεια τη λέξη «ΠΑΟΚ», γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Στον ΑΝΤ1 παραδέχτηκαν το λάθος τους:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News