Τα «έσπασε» και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Τα «έσπασε» και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 71-78 κάνοντας την πρώτη του ήττα στην Euroleauge. Η αστοχία… στοίχισε στο τριφύλλι, το οποίο δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Χίμκι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαν μην… κατέβηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ ξεκινώντας το ματς με 0/10 σουτ. Στο πρώτο δεκάλεπτο η «πράσινη» άμυνα δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα το τριφύλλι να χάνει με 12-22.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν και πάλι… δραματικά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει διαφορά 14 πόντων. Παρόλα αυτά η συνέχεια ήταν λίγο καλύτερη και οι πράσινοι με μεγάλα σουτ των Ουάιτ και Κασελάκη κατάφερνα να ροκανίσουν τη διαφορά και το ημίχρονο να κλείσει στο 35-44.

Η τρίτη περίοδος άρχισε και τελείωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά… και να τα καταφέρνει με δύο σπουδαίες φάσεις από Σαντ Ρος και Νέντοβιτς. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Ολυμπιακό μπροστά (57-62).

Στην τελευταία περίοδο το τριφύλλι προσπάθησε για την ολική ανατροπή, μείωσε στους τέσσερις πόντους, αλλά πέταξε τις ευκαιρίες που είχε να μειώσει κι άλλο, διεκδικώντας κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Συμπερασματικά, οι πράσινοι με αυτά τα τραγικά ποσοστά στο σουτ δεν μπορεί να κερδίσει κανένα ντέρμπι, αλλά και κανένα παιχνίδι Ευρωλίγκας.

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Τα «έσπασε» και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News