παναθηναικος νεα

Τα έγγραφα για τον νέο διακανονισμό της «Ομάδας» στους «Παίχτες»

panathinaikos nea

Εδώ και ένα τρίμηνο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διακόψει την χρηματοδότηση, με τον σύλλογο του Παναθηναϊκού να έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το κείμενο του διακανονισμού που μοιράστηκε στους παίχτες φανερώνει την στρατηγική αποπληρωμής των παιχτών μέχρι τον Φλεβάρη.

Τα ακόλουθα έγγραφα παραδόθηκαν στους παίχτες την Τετάρτη (6/12), με την υπογραφή του αντί προέδρου του Παναθηναϊκού, Στράτου Σιωπήλη. Διαβάστε παρακάτω.

Το κείμενο του διακανονισμού, αναφέρει τα εξής: “Αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφεται σήμερα, Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, στο Κορωπί, ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (εφεξής αναφερόμενη ως “Η ομάδα”) και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή… (εφεξής αναφερόμενος ως “Ο Παίκτης”).

Α) Η Ομάδα οφείλει στον Παίκτη το ποσό των… ευρώ ως δόση του επαγγελματικού συμβολαίου που υπεγράφη στις….

Β) Η Ομάδα και η Αλ Αΐν FC υπέγραψαν στις 27/6/2017 μία συμφωνία αναφορικά με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκους Μπεργκ (εφεξής “Συμφωνία μεταγραφής”), σύμφωνα με το Αρθρο 4.2, με την οποία η Ομάδα θα πρέπει να λάβει απ’ την Αλ Αΐν, το ποσό των επτακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (725.000 €) στις 31.01.2018 (εφεξής αναφερόμενη ως η “Απαίτηση”). Τα ακόλουθα συμφωνούνται από κοινού:

1.Η Ομάδα και ο Παίκτης συμφωνούν ότι ο Παίκτης θα λάβει το οφειλόμενο ποσό ως εξής:

α) Το ποσό που αντιστοιχεί στο 40% μέχρι τις 5/12/2017.

β) Το υπόλοιπο 60% μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα πληρωμής της “Απαίτησης” (σ.σ. δόση Μπεργκ) προς την ομάδα”.

 Διαλέξτε ανάμεσα σε 1500+ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ και διασκεδάστε από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς κατάθεση!

loading...

Eλέγξτε επίσης

Όλη η αλήθεια για Μυστακίδη

Mε τις ίδιες απουσίες η προπόνηση

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

παναθηναικος νεα