Τα ελληνικά media πότε θα γράψουν για τον «εξαφανισμένο» Σλούκα;

Τα ελληνικά media πότε θα γράψουν για τον «εξαφανισμένο» Σλούκα;

Ξέρω. Πολλοί από εσάς θα πείτε ας κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να αφήσουμε τον Ολυμπιακό, όμως αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση του Σλούκα δεν έχει προηγούμενο.

Γράφει ο Green Corner…

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη απόφαση να ντύσει και πάλι στα κόκκινα τον Κώστα Σλούκα με την προοπτική να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη μετά Σπανούλη εποχή.

Έπειτα από αρκετές αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα προκειμένου να έχουμε ασφαλές δείγμα, βλέπουμε τον Έλληνα πλέι μέικερ «εξαφανισμένο» στο παρκέ και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ούτε τα σχεδόν 2 εκ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως, ούτε τις ελπίδες της διοίκησης και των φιλάθλων για την εύρεση του νέου… σημείου αναφοράς της ομάδας.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι και είναι θέμα του Ολυμπιακού να το λύσει, αφού στην τελική οι Αγγελόπουλοι τον πληρώνουν και όχι εμείς. Το εξοργιστικό μέρος της υπόθεσης είναι η ασυλία που λαμβάνει από τα ελληνικά αθλητικά media.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αναφορά στην κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του Σλούκα στο ξεκίνημα της φετινής Euroleague (αν και γίνεται… πάρτι στα σχόλια ακόμα και από φιλάθλους του οσφπ), την ώρα που περιμένουν τον Παναθηναϊκό στη γωνία μετά από κάθε ήττα για να βγάλουν χολή.

Η διαφορετική αντιμετώπιση (ούτε ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει καλά) είναι οφθαλμοφανής και χρίζει άμεσης αντιμετώπισης. Ως πότε θα βλέπουμε να «σταυρώνουν» τον Παναθηναϊκό και τα άτομα που τον απαρτίζουν την ώρα που βάζουν στο απυρόβλητο τον Ολυμπιακό;

Ε ναι, λοιπόν, θα πούμε για το Σλούκα και την ανυπαρξία του στην αρχή της σεζόν χωρίς ενδοιασμούς, αφού το κακό έχει παραγίνει!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News