Τα εισιτήρια με Πολκοβίτσε!

Παναθηναϊκός: Και το γηπεδικό θέμα συζήτησης στην τακτική Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη στο γυναικείο μπάσκετ και ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων της πρώτης αγωνιστικής της Φάσης των ομίλων του Eurocup στο γυναικείο μπάσκετ με την Πολκοβίτσε στο ΟΑΚΑ στις 14 Οκτωβρίου στις 8μ.μ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟ ενημερώνει ότι εκτός από τα απλά εισιτήρια με την Πολκοβίτσε κυκλοφορεί και πακέτο εισιτηρίων και για τα 3 εντός έδρας ματς για τη φάση των ομίλων.

Έχει ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω viva και από το γραφείο μελών. Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε είναι 10 ευρώ (όπως και για τα άλλα δύο ματς) ενώ η τιμή για το πακέτο εισιτηρίων των τριών εντός έδρας αγώνων του ομίλου είναι 25 ευρώ.

Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/fiba-eurocup-2021-2022/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News