Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

“Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Κυριακή, 29 Απριλίου (19:00) τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 29ηςαγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr ,καθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30 και το Σάββατο 10:00-15:00. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
6, 7, 13, 14 10 Ευρώ
1, 5Β & 5Γ, 8, 12, 15 Ευρώ
2, 5Α, 9, 11 20 Ευρώ
10 30 Ευρώ
3 50 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News