Τα δύο πρώτα ζητούμενα πέρα από τους «Χεζόνια, Καλάθη, Μήτογλου»

Το πρωτοσέλιδο για Παναθηναϊκό: «Το παρασκήνιο για ΟΑΚΑ και η μεταγραφή» (pic)

Πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες ώρες για μεταγραφικούς στόχους από το πάνω ράφι, άλλωστε η επιστροφή Γιαννακόπουλου στο τιμόνι δεν βάζει φρένο στα όνειρα των οπαδών.

Ερτέλ, Χεζόνια, Καλάθης, Πασκουάλ, Μήτογλου τα ονόματα που αναφέρθηκαν χωρίς καν να υπάρχει…προπονητής!

Όπως και να έχει τα τελευταία χρόνια έχουμε διδαχθεί ότι το μπάτζετ είναι σημαντικό και βοηθά να διακριθείς όμως δεν είναι το παν. Το τριφύλλι από το 2020 έχει χάσει τον προσανατολισμό του, όσα βαρύγδουπα κι αν γράφονται/λέγονται για προπονηταράδες και παικταράδες πρώτος στόχος για τη νέα σεζόν πρέπει να είναι να γίνει ο οργανισμός …ένα! Ένα σώμα, μια γροθιά, μια καρδιά.

Δεν πάει πολύς καιρός που έβλεπες στο παρκέ μια ομάδα γεμάτη καμικάζι που έστελνε τους αντιπάλους στα σχοινιά και τους σφυροκοπούσε συνεχώς από το πρώτο λεπτό.

Οι παίκτες ήταν παθιασμένοι και στοχοπροσηλωμένοι, οι προπονητές διαβασμένοι και κέρδιζες κατά κράτος μάχες δίχως να έχεις μπάτζετ θεόρατο.

Αυτό πρέπει να είναι το νο1 ζητούμενο για την περίοδο 2022-2023.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News