Τα δύο διαιτητικά λάθη που «τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό! 

Τα δύο διαιτητικά λάθη που «τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό! 

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και ηττήθηκε δίκαια. Από την αναμέτρηση δεν έλειψαν ωστόσο τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος του τριφυλλιού σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. 

Συγκεκριμένα, αν και η διαιτησία κινήθηκε κατά γενική ομολογία σε υψηλά επίπεδα, στην 4η περίοδο πάρθηκαν δύο λάθος αποφάσεις που ίσως έδωσαν άλλη τροπή στο παιχνίδι. 

Η πρώτη περίπτωση ήταν στο 60-64 όταν μετά από επιθετικό ριμπάουντ ο Βεζένκοφ έκανε το 60-66, ενώ θα έπρεπε να έχει δοθεί επιθετικό φάουλ. Η δεύτερη συνέβη στο 69-75 στην προσπάθεια για τρίποντο του Νέντοβιτς, αφού δεν δόθηκε ξεκάθαρο φάουλ την ώρα που πήγε να εκτελέσει. Στη συνέχεια ο Σέρβος δέχθηκε και τεχνική ποινή, η οποία επίσης θα είχε αποφευχθεί. 

Η συνολική εικόνα της ομάδας μπορεί να μην ήταν καλή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι με τα σωστά σφυρίγματα από τη διαιτησία σε αυτές τις στιγμές, δεν θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.  

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος το πάλεψε το παιχνίδι αρκετά και μένει με την απορία του τί θα γινόταν αν οι διαιτητές δεν είχαν υποπέσει σε αυτά τα δύο ξεκάθαρα λάθη. 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News