Τα «διπλά» για Αλεξανδρόπουλο - Πληροφορίες για νέα πρόταση

Τα «διπλά» για Αλεξανδρόπουλο - Πληροφορίες για νέα πρόταση

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην προσέγγιση που δέχθηκε το Σάββατο (14/8) από την ιταλική Βερόνα, για την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αντί 3 εκατ. ευρώ.

Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν εξαρχής προς τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου πως δεν προτίθενται να πουλήσουν σε αυτούς τους αριθμούς έναν από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες της ομάδας, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Για να μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία οποιασδήποτε συζήτησης γύρω από τον «Αλεξανδρό» (ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2024), θα πρέπει η πρόταση που θα έρθει να είναι πολύ, πολύ υψηλότερη και βεβαίως να περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο ιταλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να δώσει 6 εκατομ. ευρώ για την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News