Τα δίνει όλα για Μεντόζα ο Παναθηναϊκός!

Η πρώτη επίσημη πρόταση σε Μεντόζα - Όλα τα ποσά

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόζα από τώρα.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόζα από τώρα.

Σύμφωνα με τη “Sportday” η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε το “ok” για να προχωρήσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα και να γίνει παίκτης του Τριφυλλιού ο 28χρονος άσος από τον Γενάρη.

Ο Κολομβιανός διεθνής, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, έχει στα χέρια του βελτιωμένη πρόταση από τον Πιέρ Ντρεοσί για συμβόλαιο 2+1 ετών, με προοπτική προσθήκης ακόμη ενός εξαμήνου, αν καταφέρει να πείσει την Αμιέν να τον αφήσει από τώρα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός προτείνει σε πάγιες αποδοχές 400.000, 450.000 & 500.000 € για κάθε χρόνο συμβολαίου (2+1), 150.000 € πριμ υπογραφής και 80.000 € τον χρόνο για διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων.

Μάλιστα, εφόσον καταφέρει να τον πάρει από τώρα, του προσφέρει άλλες 200.000 € για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, συν 25.000 € σε μπόνους επίτευξης στόχων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News