Τα δεδομένα με τις ανανεώσεις - Τα ποσά

Ξεκάθαρος ο Ινσούα για τις φήμες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και νέο συμβόλαιο - Τι δήλωσε

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός έφθασε με επιτυχία στην επίτευξη της ανανέωσης τριών πολύ σημαντικών συμβολαίων, ωστόσο, δεν είναι και λίγα τα μέτωπα που βρήκε ανοικτά ο Τσάβι Ρόκα στο συγκεκριμένο τομέα.

Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Κουρμπέλης ήταν οι τρεις πιο σημαντικοί ποδοσφαιριστές και ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή τους.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσαρμόσει τα «θέλω» του με τον προϋπολογισμό του.

Γιόχανσον και Ινσούα δύσκολα θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σουηδός αμείβεται με 400.000 ευρώ και μόνο με σημαντική μείωση στις αποδοχές του θα μείνει στο «τριφύλλι», ενώ ο Αργεντινός πρέπει να πέσει τουλάχιστον μισό εκατομμύριο στις απαιτήσεις του (ζητάει 1,5 εκατ. για τρία χρόνια – παίρνει 280 χιλ.).

Υπάρχει θέμα με το κέντρο του Παναθηναϊκού και ο Δώνης πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Δεν έχουν γίνει επαφές ακόμα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά σίγουρα ο Δώνης ενδιαφέρεται για την προοπτική του εξωτερικού. Θέλει να ακολουθήσει εξ’άλλου και τα βήματα του αδερφού του, ο οποίος διαπρέπει στη Γερμανία.

Ο Αποστολάκης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την οικονομική πρόταση του «τριφυλλιού». Στην άλλη περίπτωση του ακραίου μπακ, ο Βαγιαννίδης έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και όλα είναι πιθανά.

Τέλος, ο Διούδης θα πρέπει να μειώσει ελαφρώς τις απαιτήσεις του, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τον πράσινο σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News