Τα δεδομένα με τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φέγενορντ

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει ως προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο θέμα των ανανεώσεων, τις περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», δεν πρέπει να προξενεί απορία το γεγονός, ότι ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με κάποιον εκ των Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη και Χρήστο Δώνη. Μπορεί τα συμβόλαια όλων να λήγουν τον χειμώνα του 2020, αλλά πρώτα θέλει να τελειώσει δύο άλλη θέματα ο Έλληνας παράγοντας.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει ως προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο θέμα των ανανεώσεων, τις περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” θεωρεί πως οι δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι οι δυσκολότερες και για αυτό τον λόγο θέλει να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τους δυο παίκτες για να τους κρατήσει στο “τριφύλλι” και τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, σειρά θα πάρουν οι Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης και Χρήστος Δώνης, ενώ αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος επαφών και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News