Τα δεδομένα για Τσοπ και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Τσοπ και Παναθηναϊκό

Βελγικό δημοσίευμα της «walfoot.be» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του newspao.gr για το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Ντούγε Τσοπ.

Βελγικό δημοσίευμα της «walfoot.be» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του newspao.gr για το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Ντούγε Τσοπ.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα από το ναυάγιο με τον Λαμκέλ Ζε.

Οι Βέλγοι επαλήθευσαν το Newspao.gr για τον 30χρονο άσο της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει και ένα μικρό ποσό στους Βέλγους, για να αποκτήσει τον Τσοπ. Ο Μπόλονι θέλει τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού έχει την έφεση να αγωνιστεί τόσο στα πλάγια, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ποια τα δεδομένα

Αν και οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι ο Τσοπ εξετάζεται ως… αντί-Ζε, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι πράσινοι θα ασχοληθούν πιο σοβαρά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κικο Μακέντα.

Δείτε το δημοσίευμα της walfoot.be:

Τα δεδομένα για Τσοπ και Παναθηναϊκό

Ο Τσοπ είναι 14 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας, με την οποία έχει πετύχει 2 γκολ.

Άρχισε την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ και το 2008 πήγε στην Πορτογαλία και τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Επέστρεψε στο Σπλιτ για τη Χάιντουκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κάλιαρι, Μάλαγα και Χιχόν. Η Σταντάρ τον απέκτησε το 2017 αντί 3.100.000 ευρώ, ενώ ενδιάμεσα μέχρι σήμερα αγωνίστηκε και στη Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού. Την καλύτερη σεζόν του την πραγματοποίησε το 2016-17΄ με τη φανέλα της Μάλαγα, όταν είχε στη La Liga 9 γκολ και 3 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News