Τα δεδομένα για τη δεύτερη μεταγραφή γκαρντ - Τι γίνεται με Φόστερ, Μακ

Κάτας: «Δεν μπορείς να κατηγορείς τους παίκτες» - Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση Μπρέι, αναμένεται να κινηθεί για ακόμη έναν γκαρντ…

Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε ο Οντεντ Κάτας, ο οποίος μιλώντας σε Μέσο του Ισραήλ ανέφερε «το μπάτζετ είναι περιορισμένο και το να πληρώνουμε ρήτρες είναι κάτι δύσκολο αλλά ίσως κάνουμε άλλη μια επιλογή ενός γκαρντ που θα μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Εάν το κάνουμε αυτό τότε θα πρέπει να φύγουν άλλοι παίκτες».

Αναφορικά με τον Μάντας Καλνιέτις και τα σενάρια που κυκλοφορούν στη Λιθουανία για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 34χρονο γκαρντ, δεν φαίνεται ότι υπάρχει θέμα.

Οι «πράσινοι» σχολίαζαν ότι δεν τίθεται θέμα για τον άσο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, που φέτος μετράει 9.4 ασίστ στη VTB League, αλλά και 8.9 πόντους συν 3.4 ριμπάουντ, ενώ στο Eurocup 7 ασίστ, 7.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, όπως είπε και ο Κάτας, το ενδεχόμενο περαιτέρω κίνησης και αλλαγής στο ρόστερ αυτό είναι άμεσα συναρτώμενο με το αν θα έχουμε κάποια αποχώρηση από την ομάδα, με τους Φόστερ και Μακ να είναι υποψήφιοι…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News