Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Γιούργκεν Κόλερ

Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Γιούργκεν Κόλερ

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τσάβι Ρόκα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, στα γραφεία του οποίου καταφτάνουν ονόματα πιθανών τεχνικών διευθυντών, οι οποίοι ίσως αντικαταστησουν τον Ισπανό.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι είναι του Γιούργκεν Κόλερ σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime.

Τελευταία του (και σύντομη) δουλειά ως τεχνικός διευθυντής ήταν στη γνώριμη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Ως προπονητής πια, ακολούθησαν κατά σειρά οι θητείες σε Βίργκες (2013-2015), Χάουενσταϊν (2015-2016), Αλφτερ (2016-2017), Κ19 Βικτόρια Κολωνίας (2018 μέχρι το τέλος της περυσινής σεζόν).

Ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κολωνίας ήταν ότι έπρεπε να περιοριστούν τα έξοδα σε επίπεδο ακαδημιών, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Φραντς Βούντερλιχ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό ακόμη δεν έχουν αποφασίσει εάν θα πορευθούν με τεχνικό διευθυντή ξανά ή θα αναλάβει κάποιος που θα έχει τη γενικότερη εποπτεία του τμήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News